19.2 C
Ljubljana
14. julija, 2024

Najboljša odbojkarja leta 2021: Klemen Čebulj in Eva Pavlović Mori

Deli na omrežjih

Odbojkarska zveza Slovenije je podelila priznanja najboljšim odbojkarjem in odbojkaricam ter najuspešnejšima trenerjema za leto 2021.

Za najboljšega odbojkarja leta 2021 je bil izbran Klemen Čebulj, ki je priznanje osvojil že tretjo leto zapored. Čebulj je bil nosilec igre slovenske reprezentance, ki je navdušila s četrtim mestom v Ligi narodov in s še tretjo srebrno kolajno na evropskih prvenstvih, zelo dobro pa je igral tudi v poljskem prvenstvu.

Za najboljšo slovensko odbojkarico leta je bila drugič zapored izbrana Eva Pavlović Mori, ki je v lanski sezoni uspešno igrala v prvi turški, nato pa še v prvi francoski ligi, s slovensko reprezentanco pa je nastopila v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.

Odbojkarica leta Eva Pavlović Mori in predsednik Odbojkarske zveze Slovenije Metod Ropret (Foto: Facebook/Odbojkarska zveza Slovenije)

Priznanje za najboljšo odbojkarico na mivki je prejela Tjaša Kotnik, za najboljšega odbojkarja na mivki pa Rok Bračko.

Priznanje za najboljšega trenerja ženske ekipe za 2021 je prejel Gregor Rozman, ki je z odbojkaricami Calcit Volleyja osvojil naslov državnih prvakinj, s slovensko žensko člansko izbrano vrsto pa se je v srebrni evropski ligi veselil bronastega odličja. Za najboljšega trenerja moške ekipe je bil izbran Iztok Kšela, ki je s slovensko reprezentanco do 17 let postal evropski prvak.

Čestitke!

Deli na omrežjih