18.4 C
Ljubljana
24. julija, 2024

Jasna Kuljaj o odnosu s svojo taščo: »Ko pride k nam na obisk, kar začne likati …«

Deli na omrežjih

O taščah kroži veliko pikrih »modrosti«, ki so pogosto krivične. Tudi priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj se s svojo taščo Milico zelo dobro razume.

S taščo Milico na nedavni prireditvi Nepremagljive Slovenke (Foto: Facebook/Jasna Kuljaj)

»Imam srečo, da imata starša mojega partnerja Saše najino hčerko Anastazijo zelo rada, zato ima moj otrok krasno babico in dedka. Na srečo živita blizu, vsi živimo v Ljubljani, zato nam kadar koli priskočita na pomoč tako, da čuvata hčerko, ali pri njiju ali pri nas doma. Tašča je celo taka, da ko pride k nam na obisk, kar postavi likalno mizo in začne likati. Jaz sicer rečem, da ni zato prišla, poskušam jo od likanja odvrniti, ji razlagam, da delo lahko vedno počaka, da spijva raje kavico, pa vseeno me ne upošteva in zagrabi likalnik, na kar z veseljem popustim in ji porinem kar nekaj oblačil njenega sina. Čutim, da ji tudi na tak način ugaja preživljati čas z vnukinjo, in če nekoga to osrečuje, mu to omogočiš, nam pa pride prav,« je Jasna povedala za portal Slovenske novice.

Dodala je, da se na splošno v družini dobro razumejo. »Družina je na koncu koncev ta pomembna podpora. Ne vidim smisla v zavračanju kogar koli, edini smisel v družini je, da se podpiramo in si pomagamo, drugo v mojem svetu sploh ne pride v poštev.«

 

Deli na omrežjih