15.2 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Johnny Deep hoče vedeti, ali je Amber Heard po ločitvi res darovala 7 milijonov dolarjev

Deli na omrežjih

Slavni igralec Johnny Deep s tožbo zoper ACLU (America Civil Liberties Union) hoče dobiti informacijo, ali jim je njegova bivša žena Amber Heard res darovala 3,5 milijona dolarjev, kot je trdila. Dokaze, da zneska v enaki višini, ki ga je obljubila otroški bolnišnici v Los Angelesu, ni nakazala, že ima.

Amber je po razvpiti ločitvi leta 2016, v kateri so ji prisodili sedem milijonov dolarjev preživnine, javno zagotavljala, da noče Johnnyijevega denarja in da ga bo darovala dvema dobrodelnima organizacijama.

To svojo obljubo pa je uporabila tudi kot dokaz v lanskem razvpitem sodnem postopku, ko je Johhny tožil britanski The Sun zaradi obrekovanja – tabloid je namreč objavil članek, da jo je pretepal, kot je trdila ona. Tožbo je izgubil.

Njegovi odvetniki zdaj že več kot eno leto poskušajo dokazati, da je lagala. Januarja so ugotovili, da je Amber otroški bolnišnici nakazala le 100.000 dolarjev od obljubljenih 3,5 milijona, poroča Daily Mail. Zveza ACLU jim podatka ni želela dati, zato jo zdaj k temu razkritju nameravajo prisiliti s tožbo.

Deli na omrežjih