29.5 C
Ljubljana
9. avgusta, 2022

Netflix napovedal nadaljevanje trilerja The Gray Man z Ryanom Goslingom

Deli na omrežjih

Le nekaj dni po začetku kinematografskega predvajanja trilerja The Gray Man je ponudnik video vsebin Neflix napovedal njegovo nadaljevanje. V ekipi bodo tudi tokrat glavni igralec Ryan Gosling ter režiserja, brata Joe in Anthony Russo, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Poleg nadaljevanja pa Netflix načrtuje tudi spin-off, ki bo temeljil na zgodbi agenta, prirejeni po knjigah ameriškega avtor ja Marka Greaneyja o morilcu Courtu Gentryju.

Brata Russo sta napovedala, da želita po “fenomenalnem” odzivu gledalcev po vsem svetu zgodbo o Gray Manu razširiti v franšizo. Triler o pogodbenem morilcu CIE, ki nenadoma tudi sam postane tarča, so na Netflixu predstavili 22. julija. S proračunom okoli 200 milijonov dolarjev naj bi bil “sivi mož” najdražja produkcija te pretočne storitve doslej.

V akcijskem trilerju s komičnimi elementi so poleg Goslinga med drugim zaigrali Chris Evans, Ana de Armas, Rege-Jean Page in Billy Bob Thornton. Kdaj naj bi začeli snemati nadaljevanje, zaenkrat še niso razkrili.

Deli na omrežjih