23.4 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Billie Ellish blestela na prireditvi Met Gala; bila je videti kot Marily Monroe!

Deli na omrežjih

Ameriška glasbenica Billie Ellish, ki je zaslovela s svojim prvim albumom »When We All Fall Asleep, Where Do We Go?« (2019) in zlasti hitom »Bad Guy«, je na prireditvi Met Gala pritegnila veliko pozornosti, saj je bila videti kot slavna igralka Marilyn Monroe.

Še vedno najstnica (20 let bo dopolnila 18. decembra) se namreč praviloma oblači v temna ohlapna oblačila, izjema je bila njena letošnja izredno seksi promocija albuma »Happier Than Ever«.

Billie Ellish (Foto: Instagram)

Na dogodku Met Gala, ki je potekal v znamenju ameriške neodvisnosti, so tudi tokrat zbirali sredstva za kostumografski institut pri Metropolitanskem muzeju v New Yorku, ki letos praznuje 75. obletnico. Billie Ellish je bila ena od gostiteljic, njen celoten videz pa je navdihnila znamenita igralka Marilyn Monroe.

Billie Ellish (Foto: Instagram)

»Hvala, Oscar de la Renta, za oblikovanje te čudovite obleke in uresničitev mojih idej in vizije. V čast mi je bilo nositi to obleko, saj sem vedela, da je popolnoma brez krzna!!!! Navdušena sem, da so mi Fernando J. Garcia, Laura Kim in vsa ekipa prisluhnili glede tega ter naredili nekaj, kar vpliva na večje dobro, ne le na živali, pač pa tudi na naš planet in okolje. Počaščena sem, da sem bil pobudnica in da sem bila v tej zadevi slišana. Pozivam vse oblikovalce, da sledijo temu,« je Billie zapisala na Instagramu.

 

Deli na omrežjih