20.3 C
Ljubljana
22. julija, 2024

Izvirna Natalija Verboten je ob 20. obletnici Rdečega ferrarija pripravila nekaj posebnega!

Deli na omrežjih

Priljubljena pevka Natalija Verboten je lani, ko je minilo 20 let od njene velike uspešnice Rdeč ferrari, nameravala prirediti velik koncert (v živo, seveda), ki bi zagotovo pritegnil veliko ljubiteljev njene glasbe. Toda, kot vsi vemo, se je zgodil nesrečni koronavirus, in javno življenje je žal obstalo. Ampak Natalija je imela idejo, ki ni od muh!

Sobote bodo zabavne! (Foto: Instagram)

Načrtovani koncert je namreč izvedla in ga tudi posnela, tako da obletnica ne bo šla kar tako mimo. Takole je pojasnila na Instagramu:

»Ker zaradi epidemioloških razmer nisem mogla pripraviti koncerta v živo, sem ga v zahvalo vam, draga publika, ki me spremljate vsa leta, posnela letos na Ljubljanskem gradu, kjer sem nastopila ob spremljavi skupine Plamen ter glasbenice @zivahorvat. Odigrali in posneli smo skladbe, ki jih vseh 28 let, ki jih preživljam na odrih po vsej Sloveniji, najraje prepevam, vam pa jih bom na svojih družabnih omrežjih poklanjala vsako soboto zvečer. Za odlično tehnično izvedbo se zahvaljujem ekipama @bktv_produkcija ter @bumerangrentalcompany. Hvala celotni ekipi za predano ter odlično opravljeno delo!« 

Sobotni večeri bodo torej sladki!

Deli na omrežjih