19.2 C
Ljubljana
14. julija, 2024

Nina Pušlar razkrila, kako zahteven je bil lani njen prvi spletni koncert; zdaj veselo spet nastopa v živo

Deli na omrežjih

Ena najuspešnejših slovenskih pevk Nina Pušlar je lani praznovala 15-letnico svoje glasbene kariere in ker zaradi strogih ukrepov za zajezitev koronavirusov ni šlo drugače, je ob tej priložnosti pripravila svoj prvi spletni koncert.

»Točno na današnji dan, točno ob tej uri, leto dni nazaj se je zgodilo za tiste čase skoraj nemogoče – moj prvi spletni koncert ob 15. obletnici glasbene poti! Po enem letu vam zaupam, da sem mesec dni pred koncertom le redko katero noč prespala v celoti. Živčki in priprave naredijo svoje,« je Nina včeraj zapisala na družbenih omrežjih.

»To je bil eden najzahtevnejših projektov na moji glasbeni poti in kljub temu, da smo bili fizično na razdalji, eden najlepših,« se spominja. Ob tem je tudi objavila video iz zakulisja o pripravah na koncert, ki so trajale ves mesec.

Nina je imela minuli vikend dva koncerta v SNG Drama Maribor, zagotovo pa se – kot vsi glasbeniki in ljudje na splošno – veseli odprave pandemičnih omejitev. Njena naslednja koncerta bosta 19. marca v Ivančni Gorici in 27. marca v Šoštanju.

Deli na omrežjih