15.2 C
Ljubljana
21. maja, 2024

(VIDEO) Ema odmeva: Amaya in Bojan Cvjetićanin sta ukradla šov! Sta imela dvojnike? Je sploh važno?

Deli na omrežjih

Takšne točke, kot sta jo uprizorila Maja Keuc – Amaya in Bojan Cvjetićanin na sobotnem finalu Eme, slovenskega izbora za pesem Evrovizije, pa res še nismo videli! Njuna izvedba lanske zmagovalne evrovizijske pesmi »Zitti E Buoni« italijanskih rockerjev Måneskin je popolnoma navdušila. In, da, zasenčila sta vse nastopajoče, tudi zmagovalce, simpatično gimnazijsko skupino LPS, ki bo Slovenijo maja zastopala v Torinu.

(Foto: Facebook/Amaya)

Videoposnetek njunega nastopa je v enem dnevu dosegel kar 205.460 ogledov in je na prvem mestu najbolj priljubljenih na YouTubu. LPS, ki so na drugem mestu najbolj priljubljenih s svojo pesmijo »Disko«, so v istem času dosegli 162.343 ogledov.

Svoje navdušenje nad Amayo in Bojanom so na internetu izrazili tudi številni slovenski glasbeniki, med njimi Nuša Derenda, Eva Boto, Dejan Krajnc, Alenka Godec in Alya,  poklonila so se jima tudi Klemen Slakonja, Ilka Štuhec in drugi.

Med anonimnimi komentatorji pa so se pojavile domneve, da akrobatika pevcev ni bila zares njuna, da so za Amayjino špago in Bojanov salto uporabili dvojnika. Morda res, ampak – je sploh pomembno?

Boljše vprašanje je, zakaj nekaj tako dobrega nikoli ne vidimo v tekmovalnem delu Eme …

 

 

 

Deli na omrežjih