24 C
Ljubljana
19. maja, 2024

(VIDEO) Gwen Stefani je 25. obletnico hita Don’t Speak počastila z isto znamenito obleko

Deli na omrežjih

Ameriška glasbenica Gwen Stefani, ki je bila ‘frontmenka’ skupine No Doubt, je na 25. obletnico njihove velike uspešnice Don’t Speak opozorila na družbenih omrežjih.

»25 let in 815 milijonov ogledov na YouTubu pozneje,« je pripisala in se zahvalila vsem, ki vsa ta leta poslušajo njeno glasbo.

Uporabnike TikToka pa je 51-letna pevka presenetila s posebno domislico: objavila je namreč posnetek, na katerem je oblečena v modro oblekico z belimi pikami, ki jo je nosila v videu te pesmi. Če je obleka dejansko ista, sicer ni znano, vsekakor pa je tako videti.

»Tu sem! Ne govorite. Poglejte to!« Obleko je kombinirala s kavbojskimi škornji in se tako poklonila še svojemu zaročencu, country pevcu Blaku Sheltonu.

Pesem Don’t Speak je sicer izšla na tretjem albumu skupine No Doubt z naslovom Tragic Kingdom (1995), kot singel pa so jo lansirali 15. aprila 1996 pri založbi Interscope Records. Postala je mednarodno najspešnejša pesem tega benda, saj je osvojila občinstvo tudi v Avstraliji, Kanadi, Evropi.

Deli na omrežjih