11.2 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Portal Perfect Tennis: Najlepše in najbolj vroče teniške igralke prihajajo iz Srednje in Vzhodne Evrope. Uganete, zakaj?

Deli na omrežjih

Vplivni teniški portal Perfect Tennis je ugotovil, da med najlepšimi in najbolj privlačnimi igralkami tenisa prevladujejo Srednjeevropejke in Vzhodnoevropejke.

Teniški portal Perfect Tennis je tudi letos objavil najbolj vroče igralke tenisa, ki jih bomo 2021 videvali na teniških igriških po svetu. Med njimi prevladujejo Srednjeevropejke in Vzhodnoevropejke. Na lestvici 28 najlepših jih je kar 18: največ (po štiri) iz Ukrajine in Češke. Američank ni več, iz držav »prek luže« je le ena Kanadčanka (Eugenie Bouchard).

Če so še pred kleti prevladovale igralke tenisa iz Zahoda, je zadnja leta od tam le malokatera lepotica. Nekateri to pripisujejo multikulturalizmu, ki že najmanj štiri leta zelo vpliva na demografsko strukturo (s tem pa na lepoto) zahodnega prebivalstva.

Novinar Jonathan, ki je naredil izbor, pa meni, da Srednje in Vzhodne Evrope še ni osvojil in spridil sodobni feminizem, ki na Zahodu med drugim od žensk zahteva, da si ne brijejo pazduh. Zato so zahodne ženske vse manj privlačne za moške. No, v Srednji in Vzhodni Evropi se dekleta še vedno zavedajo, da mora ženska izgledati ženska, biti urejena in lepa.

Deli na omrežjih