34.1 C
Ljubljana
27. junija, 2022

Rok Možič, eden najboljših slovenskih odbojkarjev, je pokazal ‘radiatorčke’: oboževalci so očarani!

Deli na omrežjih

Postavni odbojkar Rok Možič je s slovensko reprezentanco v Braziliji odigral prvi turnir Lige narodov, kjer je bil eden najučinkovitejših igralcev.

Tekmovalni napori pa zahtevajo osvežitev – kako si jo je privoščil 20-letni dvometraš iz Maribora, je nazorno pokazal s fotografijo, ki jo je objavil na družbenih omrežjih. »Regeneracija v kadi,« je kratko pripisal.

(Foto: Facebook/Rok Možič)

Fotografija je navdušila številne oboževalce, ki seveda niso spregledali izklesanih trebušnih mišic. »Kje se kupi ta sixpack?« je nekdo vprašal v šali, spet drugi pa: »Kdo ti je ploščice zmontiral na trebuh?« Večina pa je izrazila občudovanje in oceno, da si je sprostitev res zaslužil.

Mladi odbojkar, ki je lani z reprezentanco osvojil naslov evropskih podprvakov, Društvo športnih novinarjev pa ga je razglasilo za najbolj obetavno športno osebnost leta v Sloveniji, se s soigralci zdaj odpravlja na Filipine, kjer bo med 21. in 26. junijem potekal drugi turnir Lige narodov. V Braziliji so fantje izgubili tekmo z domačini, premagali pa so Avstralce in Kitajce.

 

Deli na omrežjih