21.1 C
Ljubljana
15. junija, 2024

Ne boste verjeli, kakšno razdejanje je povzročil dveletni pes, ko je bila lastnica v službi!

Deli na omrežjih

Vickie Shelton (51) iz Bentona v ameriški državi Tennessee je bila šokirana, ko se je nekega dne vrnila iz službe in našla dnevno sobo popolnoma razdejano: kavč (star komaj štiri mesece) je bil uničen, beli kosmi polnila so bili dobesedno povsod.

Nekoč je bil kavč … (Foto: Caters News)

Bila je prepričana, da so vlomili, toda ko je opazila, da je televizor nedotaknjen, je vedela, da gre za nekaj drugega. Nato pa je zagledala svojega dveletnega ljubljenčka, kako veselo sedi na ostankih kavča in maha z repom … Ni mogla verjeti, vendar ji ni preostalo drugega, kot da počisti; vzelo ji je dve uri, napolnila pa je šest velikih vreč. A to še ni vse!

Poreden Bo. (Foto: Caters News)

Naslednji dan je psa, preden je šla v službo, preventivno zaprla v sinovo sobo, dala ga je celo v pasjo kletko in ga oskrbela z njegovimi najljubšimi igračami. Na televiziji mu je nastavila še pomirjajoče zvoke … Mislila je, da bo tako mirno in srečno preživel čas, ko nje ne bo doma.

Toda ko se je vrnila domov, jo je pes pričakal pri vhodnih vratih. Takoj jo je prešinilo, da nekaj ni v redu. In res ni bilo! Zagledala je popolnoma demolirana vrata v sinovo sobo:

Uničena vrata. (Foto: Caters News)

Kako je Bo pregrizel žičnato kletko in naredil takšno luknjo v vratih, ji še danes ni jasno. Psa je peljala k veterinarju, ker se je bala, da se je morda kaj poškodoval, a se ni. Dobil pa je diagnozo: trpel je za hudo ločitveno tesnobo, zato so mu predpisali majhen odmerek »pasjega xanaxa«.

Deli na omrežjih