11.2 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Sodobni zmenki: Po lepem večeru jo je ignoriral, nato pa ji očital, da je moral sam plačati večerjo!

Deli na omrežjih

Prvi zmenki znajo biti težki, saj ne veš, kaj pričakovati. Svojo izkušnjo je delila uporabnica TikToka z vzdevkom @nikk1, ki je mislila, da je šlo na prvem zmenku izjemno dobro, potem pa …

S fantom se je za srečanje dogovorila prek aplikacije za zmenke. Šla sta na večerjo in potem še na sprehod; skupaj sta preživela šest ur in menila je, da sta se »resnično ujela«. Dogovorila sta se, da se bosta ponovno srečala, toda potem je fant odšel na službeno pot in nehal odgovarjati na njena sporočila. Ni razumela, a bila je prepričana, da je konec.

Potem pa ji je čez nekaj tednov poslal božično voščilo in se ji opravičil za pozen odziv. »Nočem, da bi mislila, da se s tabo nisem imel res lepo.«

»A zdaj se bova pretvarjala, da nisi popolnoma izginil?« je odgovorila in dodala, da razume, da je bil zaposlen, a da bi ji lahko to povedal, ne pa jo pustil v negotovosti.

Dobila je odgovor, ki jo je šokiral. Začel je dvomiti vanjo, ji je napisal, ko je pustila, da ji je plačal pijačo, po večerji pa je, ko naj bi prišel račun, odšla na stranišče in plačilo torej prepustila njemu.

»To, da imam f**ing skrbniški sklad, ne pomeni, da iz njega rad plačujem pijačo dekletom, to je nesramno. Vesel božič, veseli me, da si dobila svoje,« je pribil.

Njena verzija je drugačna; za sklad sploh ni vedela, pravi, na stranišče pa ni šla zaradi računa, saj ni mogla vedeti, kdaj ga bo natakar prinesel. Ker sta se odpravljala na sprehod, je pač hotela to opraviti prej.

Zgodba je spodbudila številne komentarje. Nekateri so menili, da je fant storil prav, drugi, da sta pravzaprav oba čudna … Nekdo pa je napisal: »Če fant povabi dekle na večerjo, mora plačati. Mogoče pa sem le staromoden.«

Deli na omrežjih