15.2 C
Ljubljana
21. maja, 2024

(VIDEO) Kulinarični posnetek, ki je postal viralen: bi jedli tako pripravljene in postrežene špagete?

Deli na omrežjih

Videoposnetek prikazuje, kako ženska pripravi testenine: na prazen pult vsuje omako (neposredno iz kozarca), nato ob strani razporedi mesne kroglice, po sredini nasuje parmezan, na drugo stran pa dva velika lonca kuhanih špagetov. Nato vse skupaj zmeša, zraven naloži nekaj solate in kruha – in to je to. Pripravljeno in postreženo!

Ob tem ženska navrže, da je to najlažja priprava pašte za več ljudi, da je sama po rodu Italijanka in da je to nekaj popolnoma običajnega. Uporabniki Twitterja so bili osupli, toda …

 

Avtor bizarnega posnetka Josh Flom je za HuffPost povedal, da le želi, da kuhanje postane zabavno in da v tem lahko vsi uživajo. Video s pašto je objavil na Facebook profilu Josh and Lisa, toda hitro ga je nekdo objavil tudi na Twitterju. Odzivi so izražali zmedenost, gnus in jezo, nekateri so omenjali celo fetiš … Nekateri pa so pravilno ugotovili, da je video šala oziroma trolanje. Na omenjeni Facebook strani jih je še več.

Josh sicer pravi, da običajnemu domačemu pripravljanju hrane le doda majhen tvist, video s špageti pa je po njegovih besedah primer, kako udeleženci takšne pojedine izkušnje nikoli ne bodo pozabili.

Deli na omrežjih