10.1 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Anže Šuštar: »Ne glede na izid volitev, je narod povedal svoje in pokazal, kaj si želi«

Deli na omrežjih

»Najprej bi rad iskreno čestital gibanju svoboda in vodji gibanja, gospodu Robertu Golobu za prepričljivo zmago.
Moram povedati, da če potegnem črto, sem z letošnjimi volitvami zadovoljen. Volilna udeležba je bila zelo visoka, na volitve je odšlo veliko mladih ter veliko ljudi, ki še nikoli niso volili. Narod je s tem pokazal, da mu je mar za politiko in državo. Tudi to, da je v parlament prišlo le pet strank je zelo dobro, kar pomeni, da je narod bolj poenoten kot prej. Ne glede na izid volitev, je narod povedal svoje in pokazal, kaj si želi … rezultat volitev je želja naroda in to je bistvo demokracije.
Pred volitvami mi je nekdo rekel, da se voli stranko in ne človeka, s čimer se nikakor ne strinjam. Zelo je pomembno, kdo zastopa stranko in ljudi … kaj ti bo večina, če v tej večini nimaš pametnih in sposobnih ljudi, zato v mojem volilnem okraju odločitev ni bila težka. Obkrožil sem osebo, ki jo poznam že dlje časa, za katero vem, da je poštena, dobra in zanesljiva oseba, ki ve kaj dela in to dela dobro.
Čestitke tudi vsem ostalim strankam in kandidatom, ki so se uspeli uvrstiti v parlament. Želim Vam, da boste upoštevali voljo in potrebe ljudi, ter se povezovali v stvareh, ki Vas združujejo in se ne prepirali o stvareh, ki vas ločujejo. Ni čas za 2. svetovno vojno, ni čas za osamosvojitveno vojno … čas je za Slovenijo, Slovence in njihovo prihodnost. Srečno Slovenija!«

Glasbenik Anže Šuštar o državnozborskih volitvah 2022: Vir: Facebook/Anže Šuštar

Deli na omrežjih