34.1 C
Ljubljana
27. junija, 2022

Britney Spears se je poročila: med svati tudi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore … Poglejte!

Deli na omrežjih

Ameriška pevka Britney Spears, ki se je lani po več kot 12 letih rešila življenja pod skrbništvom svojega očeta Jamieja Spearsa, se je poročila s Samom Asgharijem, s katerim sta par od leta 2016.

Britney Spears in Sam Asghari sta pričakovala otroka, a je Britney maja imela naravni splav. (Foto: Facebook/Britney Spears)

Britney je bila pred obredom na vrtu svoje vile zelo živčna, kot je zapisala na družbenih omrežjih, je imela celo panični napad, a potem se je zbrala in začela uživati. »Uspelo nama je! Poročila sva se! To je bil najbolj spektakularen dan!« je dodala. »Obred je bil sanjski, zabava pa še boljša! Sam … Ljubim te!!!«

Zvezdnice (z leve): Donatella Versace, Paris Hilton, Britney Spears, Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore (Foto: Facebook/Britney Spears)

Med svati so bile kraljica popa Madonna, igralka in pevka Selena Gomez, igralka Drew Barrymore, modna oblikovalka Donatella Versace, ki je za Britney ustvarila poročno obleko, in bogata dedinja ter vplivnica Paris Hilton.

Pravljična poroka (Foto: Facebook/Britney Spears)

Kot so poročali mediji, pa na poroki ni bilo Britneyjinih staršev in sestre Jamie Lynn Spears. Manjkala sta tudi Britneyina sinova Sean Preston (16 let) in Jayden James (15). Med svati je bil od njenih družinskih članov le njen brat Bryn Spears.

Zgodil se je tudi manjši incident, saj je pred poroko v vilo vdrl Britneyjin nekdanji mož Jason Alexander, ki je pevko želel »rešiti«, a so zadevo policisti hitro uredili.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deli na omrežjih