18.3 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Johhny Depp je na sodišču zatrdil, da nikoli ni udaril niti svoje bivše žene niti nobene druge ženske

Deli na omrežjih

Sodna saga med igralcema Johnnyjem Deppom in Amber Heard traja že približno šest let. Pred nekaj dnevi se je na sodišču v Virginiji začel proces, v katerem Johnny svojo nekdanjo ženo toži zaradi klevetanja za 50 milijonov dolarjev, ker je v kolumni za Washington Post leta 2018 pisala, da je bila žrtev nasilja, čeprav njegovega imena ni omenila. Amber je zaradi te Johhnyjeve poteze vložila protitožbo, s katero od njega zahteva 100 milijonov dolarjev.

Johnny Depp (Foto: YouTube/zajem zaslona)

Včeraj je slavni igralec na sodišču razložil, zakaj je vložil tožbo zoper Amber. Z izbranimi besedami je pojasnil, da želi, da resnica pride na dan, in sicer predvsem zaradi njegovih otrok, družine in prijateljev. Nočem, da me imajo za prevaranta, je dejal. Predvsem pa je poudaril, da Amber ni nikoli udaril in da nikoli ni udaril niti nobene druge ženske.

Amberine obtožbe so prodrle v industrijo, je dejal in opisal, kako se je odnos ljudi do njega spremenil: »Tako je čudno, ko si en dan Pepelka, če se tako izrazim, potem pa v 0,6 sekunde postaneš Quasimodo.« (op. a. Quasimodo je osamljeni grbavec iz Notredamskega zvonarja.)

Johnny Depp (Foto: YouTube/zajem zaslona)

Civilno sojenje budno spremlja ameriška oziroma kar svetovna javnost. Sodišče je tudi že prisluhnilo klinični psihologinji Laurel Anderson, ki je bila svetovalka takrat še poročenega para; ta je povedala, da je bil njun odnos toksičen, da je opažala znake zlorab in celo nasilja in da sta po njenem mnenju kriva oba. Javnost pa je, vsaj če sodimo po komentarjih, bolj naklonjena Johnnyju, morda tudi zaradi njegove sijajne filmske kariere (Pirati s karibov, Mrtvec, Čarli in tovarna čokolade itd.).

 

 

 

Deli na omrežjih