13.6 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Oboževalci Betty White ob stoletnici njenega rojstva množično donirajo zavetiščem za živali; bila bi vesela!

Deli na omrežjih

Izjemno priljubljena ameriška igralka Betty White bi včeraj, 17. januarja, praznovala 100. rojstni dan, vendar ga žal ni dočakala – umrla je 31. decembra.

Toda številni vseeno praznujejo, saj so prepričani, da bi bilo igralki, ki je svetovno slavo doživela s serijo Zlata dekleta, to všeč. TV-postaje predvajajo njene najboljše epizode, premiero je doživel tudi dokumentarni film o njenem življenju »Betty White: A Celebration« (Betty White: Praznovanje); ta vsebuje tudi njeno zadnje videosporočilo javnosti, ki ga je na lastno željo posnela 20. decembra lani.

Njena asistentka Kiersten je objavila fotografijo, ki je bila posneta na ta dan.

Ena zadnjih fotografij priljubljene igralke (Foto: Facebook/Betty White)

»Mislim, da je to ena njenih zadnjih fotografij. Bila je sijoča, lepa in srečna kot vedno. Hvala vsem, ki danes in vsak dan počnete prijazne stvari, da bi bil svet boljši,« je zapisala Kiersten.

Na družbenih omrežjih pa je vzniknila obsežna akcija #BettyWhiteChallange, v okviru katere igralkini oboževalci donirajo zavetiščem za živali. Betty je bila namreč velika ljubiteljica živali. Za njihovo dobrobit se je zavzemala že veliko prej, preden je to postalo popularno.

Deli na omrežjih