24.5 C
Ljubljana
20. maja, 2024

(VIDEO) Will Smith je izstopil iz Akademije filmske umetnosti in znanosti, to pa še ni vse; nekateri se zabavajo

Deli na omrežjih

Skoraj en teden po tem, ko je hollywoodski zvezdnik Will Smith na podelitvi oskarjev na odru udaril voditelja Chrisa Rocka, ta zgodba še ni končana.

Najnovejša novica je ta, da je Smith izstopil iz Akademije filmske umetnosti in znanosti, organizacije, ki oskarje podeljuje – in ki je pred nekaj dnevi sporočila, da igralcu grozi suspenz, izključitev ali kakšna druga sankcija.

»Seznam tistih, ki sem jih prizadel, je dolg in vključuje Chrisa, njegovo družino, številne moje drage prijatelje in ljubljene, vse prisotne in svetovno občinstvo. Izdal sem zaupanje akademije. Druge nominirance in zmagovalce sem prikrajšal za priložnost, da bi praznovali,« njegovo izjavo navaja portal Variety.com, »moje srce je zlomljeno«. Obljubil je tudi, da bo delal na tem, da »nasilje nikoli več ne bo prehitelo razuma«.

Predsednik akademije David Rubin je potrdil, da so prejeli njegovo odstopno izjavo, vendar pa bo akademija kljub temu nadaljevala z disciplinskim postopkom. Naslednja seja upravnega odbora akademije je predvidena za 18. april.

Da pa ne bo vse tako resno, prilagamo zabavno verzijo incidenta, ki jo omogočajo nove tehnologije:

 

 

 

 

 

Deli na omrežjih