23.4 C
Ljubljana
30. aprila, 2024

Bode Miller in njegova žena Morgan med obiskom Slovenije v mislih pri svoji umrli hčerkici

Deli na omrežjih

Nekdanji vrhunski alpski smučar Bode Miller in njegova žena Morgan Beck, nekdanja odbojkarica, sta Slovenijo obiskala predvsem iz poslovnih razlogov, saj Bode pri razvoju oziroma lansiranju svoje znamke smuči Peak sodeluje s podjetjem Elan. Ameriški zvezdnik, ki je bil zaradi svojega brezkompromisnega smučanja zelo priljubljen tudi v Sloveniji, je prepričan, da so inovacije zelo pomembne.

Bode Miller v Elanu (Foto: Instagram/Morgan Beck)

Koliko časa sta bila zakonca v Sloveniji, ni znano, očitno pa sta bivala na Bledu; Morgan je namreč na Instagramu objavila kar nekaj posnetkov našega turističnega bisera.

(Foto: Instagram/Morgan Beck)

Ravno med njunim obiskom Slovenije pa je minilo točno štiri leta, odkar sta se morala soočiti z veliko tragedijo: njuna takrat 19-mesečna hči Emeline Grier – Emmy se je namreč utopila v bazenu.

(Foto: Instagram/Morgan Beck)

»Pred štirimi leti, 10. junija, smo zaradi utopitve izgubili deklico … Včasih mislim le na to,« je bila čustvena Morgan.

Objavila je tudi ganljivo ilustracijo z vsemi njunimi osmimi otroki.

(Foto: Instagram/Morgan Beck)

Bode in Morgan imata veliko družino: poleg preminule Emeline imata skupaj še sinova Nasha (6 let) in Eastona (3 leta), dvojčka Asher in Aksel (2 leti) in hčer Scarlet Olivio (6 mesecev), Bode pa ima iz prejšnjih razmerij še hčer Dace (13 let) in sina Nata (8 let).

 

Deli na omrežjih