20 C
Ljubljana
24. junija, 2024

Alex Volasko brani Omarja Naberja: Ne, ni on razbil mojega zakona!

Deli na omrežjih

V javnosti že nekaj časa odmeva ločitev znanega glasbenega para, Alexa Volaska in Saše Lešnjek. Zlobni jeziki so začeli natolcevati, da naj bi bil za konec zakona kriv priljubljeni pevec Omar Naber, kar je sam javno zanikal. V bran pa mu je stopil tudi sveži ločenec.

Omar Naber je na Facebooku je zapisal, da sta oba, tako Alex kot Saša, njegova dobra prijatelja in da česa takšnega ne bi nikoli storil. Objavil je fotografijo, ki naj bi sprožila govorice – in ni »niti slučajno sporna« -, ter zaprosil za delitev zapisa, »da zaustavimo lažne novice in blatenje naših imen«. Omar in Saša sta, kot smo pisali, v začetku septembra posnela duet »Glas srca«.

Prijatelja Saša Lešnjek in Omar Naber (Foto: Facebook/Omar Naber)

Odzval se je tudi Alex Volasko, ki je zapisal: »Omar Naber je moj zaupnik in prijatelj, trači pa so tu zgolj zato, da lovijo klike in lovijo poglede. Žal je veliko tračev izmišljenih in ta je eden izmed takšnih. Resnica vedno najde pot, zlobo in zlonamernost pa naj kaznuje karma. Omar, frend, dober človek!«

Nekdanja zakonca (Foto: Facebook/Alex Volasko)

Sveži ločenec je sicer pred časom pojasnil, da sta se z ženo razšla mirno. »Nobenih prepirov ni bilo, nobene hude krvi, preprosto sva začela živeti drug mimo drugega,« je dejal za revijo Lady. »Ko ne vidiš več skupnega cilja, je najboljša rešitev razhod, zato sva se tudi strinjala z ločitvijo, do katere je prišlo 23. novembra letos,« je dodal.

Deli na omrežjih