11.2 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Daniel Roesner, zvezdnik serije Alarm za Cobro 11, navdušen nad Slovenijo! Tu je bil dva tedna

Deli na omrežjih

V naši lepi državi je bil na aktivnem dopustu Daniel Roesner, eden od zvezdnikov priljubljene nemške serije Alarm za Kobro 11, ki je med letoma 2010 in 2019 upodabljal detektiva Paula Rennerja.

Med drugim je bil v Postojnski jami, kjer so z njegovo ekipo izvedli pravo akcijsko snemanje; plezanje po nevarni steni, dričanje po blatu, vožnja jamskega vlakca, za konec pa še čisto pravo srečanje z zmajevimi mladiči (Proteus Anguinus). »Obiskal sem že mnoge jame po vsem svetu, a tako raznolikih oblik v eni sami jami še nisem doživel!« je dejal Daniel po adrenalinski turi Po poteh Luke Čeča.

V Postojnski jami. (Foto: Facebook / Postojnska jama)

»Iz dna srca se vam zahvaljujem za nepozabno izkušnjo, sprehod skozi zgodovino in vaše izjemno znanje o jamarstvu, ki ste ga delili z mano,« je zapisal v knjigo VIP obiskovalcev. Za obisk Slovenije je dva tedna po njegovih besedah premalo časa, vendar je vesel, da ga je maksimalno izkoristil.

Katere druge kraje v Sloveniji je še obiskal in katere aktivnosti preizkusil, ni znano, je pa na svojem Facebook in Instagram profilu objavil nekaj prisrčnih fotografij, ki jih je označil z lokacijo Slovenija.

V prijetni družbi. (Foto: Facebook / Daniel Roesner)

»Prišla je, zaželela si je fotografije in ljubezen je bila tu,« je duhovito pripisal. Oboževalci so bili navdušeni.

Očitno je bila ovci fotografija všeč. (Foto: Facebook / Daniel Roesner)

Deli na omrežjih