10.9 C
Ljubljana
24. maja, 2024

Dve novi medalji: Tim Mastnak in Gloria Kotnik! Njen partner je razkril, kaj mu je povedala skozi solze!

Deli na omrežjih

Slovenski športniki navdušujejo tudi na kulturni praznik: v Pekingu je ob zlati medalji mešane ekipe smučarskih skakalcev zadonela Zdravljica, na zmagovalni oder pa sta stopila še deskarja na snegu Tim Mastnak, olimpijski podprvak, in Gloria Kotnik, ki je povsem nepričakovano osvojila bronasto medaljo! Čestitke!

Tim Mastnak (Foto: Facebook/Slovenia Olympic Team)

Gloria je tekmovala vrhunsko, uspeh pa doživela tako čustveno, da so to zagotovo eni najganljivejših posnetkov tokratnih olimpijskih iger. Ob prvem telefonskem pogovoru s svojimi bližnjimi ni mogla povedati skoraj ničesar, je razkril njen partner Željko Stević.

Gloria Kotnik med pogovorom s partnerjem in sinkom. (Foto: Facebook/Slovenia Olympic Team)

»Povedala je zelo malo, enostavno je bila preveč pod vplivom vseh čustev. Vedeti morate, da si je to želela celotno kariero, a ji je vedno nekaj zmanjkalo. Zdaj se je vse poklopilo in vsi skupaj še zbiramo vtise. Ona še posebej. Je izjemno vesela in čustvena, kar je uspela povedati, je to, da že komaj čaka na vrnitev domov,« je Željko povedal za Sportklub.

Gloria Kotnik (Foto: Facebook/Slovenia Olympic Team)

Zgodba lepe Glorie je takšna, da bi po njej čisto zares lahko posneli film. Deskarka je zapustila tekmovanja zaradi izgorelosti, potem pa je zanosila in pred enim letom rodila sina Maja. Šele decembra se je vrnila na tekme svetovnega pokala, priložnost za nastop na OI pa je dobila zato, ker ena od necepljenih tekmovalk ni želela v Peking, kvoto pa je dobila Slovenija.

»Ko je izvedela, da lahko nastopi na OI, je imela precej pomislekov. Bi sploh šla, kako bom doma pustila otroka?« je še povzel Željko in dodal, da jo je sam zelo spodbujal, doma pa so »stvari pod kontrolo«. »To medaljo si je absolutno izborila in zaslužila.«

 

 

Deli na omrežjih