13.6 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Kako zelo ljubek je sin Sare Isaković! Delila je zelo zanimiv pogled na zadnje leto: »Bilo je zahtevno«

Deli na omrežjih

Nekdanja vrhunska plavalka Sara Isaković, ki je na olimpijskih igrah v Pekingu osvojila srebrno medaljo (2008), zdaj pa se ukvarja s svetovanjem in različnimi projekti, ugotavlja, da je bilo zadnje leto zanjo nekaj prav posebnega.

»Lani sem na ta dan čakala na porod, rok sem imela 11. februarja. Nisem vedela, kaj v resnici pomeni postati mati – kot pravijo, je to najtežje, a hkrati najbolj nagrajujoče delo v življenju. Imam srečo, da me je športna kariera naučila ostati prisotna, mirna in vzdržljiva v najtežjih trenutkih, toda rojstvo otroka je res prava preizkušnja človeške zavesti in potrpežljivosti,« je zapisala na Instagramu. Sina Maxa, ki je že pravi korenjak, je rodila nekaj dni po roku, 17. februarja.

S sinom Maxom (Foto: Instagram/Sara Isaković)

»Zelo sem hvaležna, da imam najbolj družabnega, zabavnega, radovednega in športnega dečka, najbolj ljubečega partnerja in družino, ki me podpira. To je bilo zahtevno leto (s covidom en mesec po porodu); selitev v lastno stanovanje, ustvarjanje lastnega projekta ‘Make it Happen’ … Srečna sem, ker sem si znova dokazala, da res lahko naredim vse, če imam v mislih svoje vizije in cilje,« je dodala Sara.

Njena objava je naletela na navdušene odzive, saj je res navdihujoča. Mali Max z dvignjenim palcem pa je nadvse prikupen!

 

Deli na omrežjih