18.3 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Kataya ob 6. obletnici romance: »Opazila sem visokega fanta, ki me je zelo grdo gledal«

Deli na omrežjih

Kataya, priljubljena pevka in sinhronizatorka risank (njeno pravo ime je Katja Ajster) je ob šestletnici zveze s svojim osem let mlajšim partnerjem Timom na družbenih omrežjih delila daljši zapis o tem, kako sta se spoznala.

Kataya in Tim. (Foto: Facebook / Kataya)

S prijateljico, piše Kataya, sta malce praznovali: »V centru Ljubljane sva v vsakem lokalu ob Ljubljanici spili enega kratkega (skoraj v vsakem) in ko sva prišli na drugo stran brega, sva bili že tako ‘veseli’, da sva se začeli pretvarjati, da sva sociologinji, ki delata raziskavo, kaj si moški želijo od žensk, in sva tako ‘intervjujali’ fante in se usedli za vsako mizo, kjer so bili fantje …«

Kataya in Tim. (Foto: Facebook / Kataya)

Pri zadnji mizi sta bila Tim in njegov prijatelj, nadaljuje Kataya. »Bili sva res že preveč, saj veste kaj, in si naročili viljamovko in pozabili plačati.« Čez en mesec je po nastopu v Celju za šankom opazila visokega fanta, ki jo je zelo grdo gledal. »Po navadi ne grem do moških, ampak do njega sem šla in mu zabrusila, v čem je njegov problem, zakaj me tako gleda?? In on meni: Nisi plačala viljamovke …« No, tako se je začelo!

Deli na omrežjih