25.4 C
Ljubljana
14. julija, 2024

Kateri znani obrazi so včeraj poleteli z mogočnim cepelinom? »Nepozabna izkušnja!«

Deli na omrežjih

Nad Gorenjsko je včeraj letelo – in občasno lebdelo – največje zračno plovilo, cepelin Goodyear Blimp, kar je zbudilo veliko pozornosti. Številni so si ga tudi prišli ogledat na letališče v Lescah, kjer je imel pristanek.

Goodyear Blimp je v sklopu letošnje evropske turneje Slovenijo preletel že pred nekaj dnevi, ko je čez največji mesti letel v Italijo.

»Goodyear Blimp pluje s hitrostjo kar 135 km/uro, podobno kot najhitrejši smukači, hkrati je pa tišji kot helikopter; nič čudnega, da je perfekten za snemanje športnih dogodkov,« so pri Goodyearu napisali na svojem Facebook profilu. (Foto: Facebook)

Panoramski leti z nenavadnim plovilom so bili namenjeni le izbranim skupinam, kot so poslovni partnerji, zaposleni, mediji, nagrajenci nagradnih iger ipd. Med njimi sta bila tudi nekdanji smučarski skakalec Jernej Damjan in njegova žena Taya.

Nepozabno! (Foto: Facebook / Jernej Damjan)

»Tole danes je bilo pa top! Prav nepozabna izkušnja, nori razgledi, občutek pa, kot da bi se s čolnom vozil po zraku,« je Jernej slikovito opisal na Facebooku.

Med drugimi sta bila nenavadne izkušnje deležna tudi resničnostni zvezdnik Franko Bajc in komik ter igralec Goran Hrvaćanin. »Odličen izlet in enkratna izkušnja,« je na Instagramu zapisal Franko.

Deli na omrežjih