24 C
Ljubljana
19. maja, 2024

Manca Špik odgovarja na kritike: Koncertni odri še vedno samevajo, prihodki kopnijo …

Deli na omrežjih

Priljubljena pevka Manca Špik je na družbenih omrežjih delila daljši zapis, nad katerim se je marsikdo zamislil. Ker v zadnjem času oglašuje določene izdelke, nanjo letijo številne kritike. Pa so upravičene?

»Odkrita bom z vami. S hčerko Lano živiva sami, v stanovanju v Ljubljani. Kljub temu, da več kot leto dni glasbenikom ni dovoljeno nastopati, vsaj v normalnih pogojih ne, se trudim po svojih najboljših močeh, da živiva človeka dostojno, lepo življenje. A moji prihranki počasi kopnijo, koncertni odri pa še vedno samevajo … In tako sem in tja naredim tudi kakšno reklamo za izdelek, ki ga osebno priporočam, za poslovnega partnerja, ki mu stoprocentno zaupam! Nekateri od vas pa me zaradi tega skoraj pribijete na križ … Pravite mi, da sem se prodala za drobiž … Celo to, da boste prenehali poslušati mojo glasbo … Srce me boli ob tem. Kaj pa naj bi po vašem storila? Križem rok ne bom sedela in čakala na miloščino! Še naprej bom naredila vse, da moji Lani ne bo manjkalo popolnoma nič. In še naprej bom ustvarjala glasbo, nove pesmi, četudi jih nikjer ne bom mogla odpeti v živo,« je pojasnila Manca.

Ob tem je izrazila upanje, da je veliko ljudi, ki jo razumejo in bodo še naprej poslušali njeno glasbo. Predvsem pa si želi, tako kot vsi glasbeniki, čim hitreje spet nastopati v živo.

Deli na omrežjih