26.7 C
Ljubljana
22. julija, 2024

Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin sta bila nekoč par: novica, da bosta vodila Emo, ju je razveselila

Deli na omrežjih

Izbiranje slovenskega predstavnika za Evrovizijo je v polnem teku, dobili ga bomo 19. februarja. Šest izvajalcev iz prvega predizbora Eme je že znanih, še šest jih bomo dobili na drugem predizboru, ki bo to soboto.

Vodenje obeh predizborov in finala Eme je letos v rokah Melani Mekicar, ki jo najbolj poznamo po oddaji V petek zvečer, in Bojana Cvjetićanina, frontmana skupine Joker Out.

Voditelja Eme (Foto: Instagram/Bojan Cvjetićanin)

Melani in Bojan sta bila pred leti zaljubljeni najstniški par, spoznala sta se na maturantskem izletu v Grčiji. Zdaj je to že zgodovina, povezuje pa ju lepo prijateljstvo.

Novica, da bosta skupaj vodila največji glasbeni dogodek pri nas, ju je razveselila. »Bil sem vesel, ker se z Melani poznava in dobro razumeva. Vedel sem, da delo ne bo problematično,« je pred kratkim za Svet24.si povedal Bojan, Melani pa je v smehu dodala: »Jaz sem vprašala, ali se Bojan s tem strinja.«

Bojan je po prvem predizboru sicer priznal, da je imel veliko tremo, kar pa se ni opazilo. Njuno vodenje je bilo sveže, jedrnato, simpatično in zagotovo bosta v naslednjih dveh epizodah Eme še boljša.

 

 

 

 

 

Deli na omrežjih