24 C
Ljubljana
19. maja, 2024

Minister Anže Logar je na srečanju Nata doživel lepo presenečenje: družno so mu zapeli »Vse najboljše«!

Deli na omrežjih

Minister za zunanje dogodke Anže Logar se je v dveh letih in dveh mesecih mandata spoprijateljil s številnimi zunanjimi ministri. Minuli konec tedna se je od njih poslovil na neformalnem ministerialu Nata, v ponedeljek pa je imel zadnje obveznosti na Svetu za zunanje zadeve EU.

(Foto: Facebook/Anže Logar)

Medtem pa je v nedeljo praznoval svoj 46. rojstni dan in doživel zelo lepo presenečenje. Ob koncu ministeriala v Berlinu je namreč nemška zunanja ministrica Annalena Baerbock srečanje zaključila z besedami, da je čas, da slovenskemu zunanjemu ministru zapojejo »Happy birthday to you.« In so mu!

(Foto: Facebook/Anže Logar)

»Ko ti ameriški državni sekretar skupaj z 28 kolegi ministri na rojstni dan poje ‘Vse najboljše’ … Veste, tega ne pozabiš,« je slovenski minister zapisal na Facebooku. »No, za vsak slučaj so izključili mikrofone, da ne bo v magnetogramu zasedanja …« je šaljivo dodal.

(Foto: Facebook/Anže Logar)

Za konec pa je zapisal še: «Spoštovani, hvala, da ste sledili mojemu delu, res sem užival v krepitvi slovenske zunanje politike. Bilo mi je v čast služiti domovini, Republiki Sloveniji.«

Deli na omrežjih