18.3 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Mladoporočenca Lendero & Hercog o fotogrofijah s poroke: prodala sta jih v dobrodelne namene!

Deli na omrežjih

Glede na to, da je Saša Lendero pogosto javno govorila o pripravah na poroko, se je mnogim zdelo čudno, da niti ona niti njen izvoljenec Miha Hercog na družbenih omrežjih nista objavila nobene poročne fotografije – poročila sta se namreč minulo soboto.

Naslovnica revije Lady. (Foto: Facebook / Saša Lendero)

»Želela sva si, da bi najin dan prinesel nekaj dobrega še komu drugemu, ne le nama. Zato sva se odločila, da prve fotografije in vtise iz poroke ekskluzivno “prodava” Revija Lady v korist društva Društvo Viljem Julijan. Starša Nina Bezenšek in SoulGreg Artist kljub neizmerni bolečini ob izgubi svojega prelepega sinčka Viljema Julijana nadaljujeta poslanstvo in vodita društvo za neozdravljivo bolne otročke in ves čas denarno pomagata družinam z enako kruto usodo. Želela sva si vsaj malo pomagati! Upam, da razumete in se strinjate z najino odločitvijo,« je pojasnila Saša na družbenih omrežjih. Lepa gesta mladoporočencev, ki jima želimo vse najlepše!

Saša je tudi napovedala, da bosta z možem utrinke s poroke delila v prihodnjih dneh.

Je pa Miha Hercog objavil svojo prvo pesem »Podpisana si name«, s katero se prvič predstavlja kot pevec. Odzivi so zelo pozitivni.

Deli na omrežjih