18.4 C
Ljubljana
24. julija, 2024

Na festivalu Pivo in cvetje tudi kandidat za predsednika Anže Logar: »Tja se gre, ker je tam je cool!«

Deli na omrežjih

Minuli konec tedna je bilo Laško v znamenju že 57. festivala Pivo in cvetje, ki je privabil številne obiskovalce. Med njimi tudi kandidata za predsednika RS Anžeta Logarja, sicer poslanca SDS.

»Pivo in cvetje … tradicionalno polepša obisk Laškega. Ogled znamenitosti s pivom v roki nekako okrepi sporočilno vrednost. Nekajkrat sem že testiral ta pristop, je pa res, da tokrat prvič v družbi župana Franca Zdolška,« je zapisal na Facebooku.

Anže Logar in Franc Zdolšek (Foto: Facebook/Anže Logar)

Z županom Laškega sta gotovo govorila o marsičem zanimivem, najbrž tudi o ekološki plati festivala; letos so bili na voljo plastični kozarci po sistemu kavcij, zato na ulicah skorajda ni bilo odpadkov.

(Foto: Facebook/Anže Logar)

Sicer pa se je Logar družil tudi z drugimi obiskovalci festivala in kot je razbrati iz fotografij, so se imeli prav lepo.

V veseli družbi (Foto: Facebook/Anže Logar)

»Saj kakšne filozofije ni, pije se laško, tudi tistega 0,0 %, je pa obvezno stestirati še Laškega pjes-a, street-food novost, ki, kot pravijo ‘obljublja ugriz, kot ga še niste doživeli’. Na vsak način v količini presežnikov … Malce sem se preizkusil še v vlogi točaja, je pa res, da sem natočeno tudi spil. Ne ravno popotnica za aktivnejše ukvarjanje s tem. Zelo zelo na kratko – na Pivo in cvetje se gre, ker je tam cool …« je sklenil.

Deli na omrežjih