21.7 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Na regijskih srečanjih je bil Janez Janša v središču pozornosti; vsak je želel delček njegove pozornosti in jo tudi dobil!

Deli na omrežjih

Na dveh regijskih srečanjih članov in simpatizerjev SDS, ki sta potekali v soboto, se je zbralo ogromno ljudi. Srečanje Posavske regijske koordinacije je bilo v Leskovcu pri Krškem, srečanje Dolenjsko-belokranjske regijske koordinacije pa v restavraciji Prepih v Gornji Težki vodi.

Na obe srečanji je prišel tudi predsednik SDS Janez Janša, tudi predsednik vlade in predsedujoči Svetu EU, ki je zbrane nagovoril s spodbudnimi in optimističnimi besedami.

Janez Janša v družbi regionalnih podpornikov in simpatizerjev. (Foto: Jože Biščak)

Kot je bilo pričakovati, so se praktično vsi želeli z njim tudi malce osebno podružiti, se pogovoriti ali se fotografirati z njim. Dobro razpoloženi premier, ki mu poletna porjalevost zelo pristaja, je vsem ustregel, saj ga vedno zanima mnenje ljudi in ima z njimi pristen stik.

Fotografiranje z Janezom Janšo je izjemno priljubljeno. (Foto: Jože Biščak)
Ob takšnih priložnostih je vedno veliko dobre volje in hudomušnih besed. (Foto: Jože Biščak)
So pa seveda tudi resne debate. (Foto: Jože Biščak)

Kot rečeno, sta bili srečanji izredno dobro obiskani, skoraj je zmanjkovalo prostora. Območni občinski odbori SDS so pripravili tudi bogat kulturni program in poskrbeli, jasno, tudi za pogostitev; stojnice z lokalnimi dobrotami so bile zelo obiskane.

Bilo je ogromno stiskov rok. (Foto: Jože Biščak)
In še ena … (Foto: Jože Biščak)

Deli na omrežjih