10.9 C
Ljubljana
24. maja, 2024

Najhitrejša Slovenka, Maja Mihalinec Zidar, sporočila veselo novico; poglejte odziv predsednika atletske zveze!

Deli na omrežjih

»Kmalu bomo trije,« je sporočila atletinja Maja Mihalinec Zidar, najhitrejša Slovenka, in objavila prisrčno fotografijo.

Dojenčica na poti! (Foto: Instagram)

»Z Luko že nestrpno pričakujeva konec maja, ko se nama pridruži dojenčica. V nosečnosti uživam in vesela sem, da lahko ostajam aktivna in skrbim za ohranjanje kondicije in rast mišic – tokrat kar dvojnih,« je zapisala 32-letna šprinterka na Instagramu in napovedala, da bo v prihodnosti pokazala, kako trenira po prilagojenem programu.

Atletskih tekmovanj se seveda v tem času ne bo udeleževala, je pa na vprašanje enega od oboževalcev o načrtih za prihodnost odgovorila: »Zagotovo si še želim tekmovati na najvišjem nivoju. Imam še veliko motivacije in ciljev na atletskem področju.«

Mož in žena (Foto: Facebook/Maja Mihalinec Zidar)

Maja se je s svojim srčnim izbrancem Luko Zidarjem, ki je ravno tako atlet (skakalec v višino), poročila septembra 2020.

Na njeno novico o nosečnosti se je prijazno odzval Roman Dobnikar, predsednik Atletske zveze Slovenije, ki ji je iskreno čestital in obljubil podporo: »Ker ste ena naših najboljših atletinj, imate našo popolno podporo in bomo seveda podpisali atletsko pogodbo, ker verjamemo, da se boste vrnili v atletski svet še močnejši, Srečno in družinskih užitkov polno!«

Deli na omrežjih