24.5 C
Ljubljana
20. maja, 2024

Srečna Nastja Kramer Pesek že ve, ali bo fantek ali punčka!

Deli na omrežjih

Podjetnica in vplivnica Nastja Kramer Pesek, ki z možem Filipom Peskom, sinom TV-voditeljice Rosvite Pesek, pričakuje prvega otroka, je na družbenih omrežjih razkrila nekaj podrobnosti o svoji nosečnosti.

»Danes sem stopila v drugo polovico nosečnosti. Prvih 20 tednov je za mano, in če bi jih morala opisati z eno besedo, bi to bila … SLABOST. Sem pa vesela, da so se zadnje 3 tedne stvari obrnile na bolje in da je slabost skoraj popolnoma izginila,« je zapisala in dodala, da je v prvih 20 tednih pridobila 5 kilogramov in 10 centimetrov v pasu.

Nastja Kramer Pesek (Facebook / Malinca)

Naštela je tudi vse preglede, ki jih je doslej opravila, in med njimi je bil tudi test NIFTY, ki zazna genetske nepravilnosti. Zanj se je odločila, ker je postopek varen in neinvaziven, ker imajo v družini primer Downovega sindroma in ker ji je to zaradi let (33) svetovala tudi ginekologinja.

»Poleg tega, da izveš spol otroka, je občutek, ko se prepričaš, da je z otrokom vse v redu, vsekakor neprecenljiv,« je še napisala Nastja in nekoliko enigmatično dodala: »Še posebej po izkušnji, ki sem jo imela pred to nosečnostjo, ampak o tem več kdaj drugič …«

Deli na omrežjih