10.1 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Nepremagljiva Rebeka Dremelj je razveselila medicinske sestre, ima pa še velike načrte!

Deli na omrežjih

Rebeka Dremelj je na družbenih omrežjih objavila ganljiv zapis o srečanju z jeseniškimi medicinskimi sestrami, ki delajo na covid-oddelku. Ena od njih je Rebeko namreč vprašala, če bi lahko dobile nekaj ‘testerčkov’ parfuma Differo, in Rebeka je takoj šla v akcijo. S svojo ekipo je organizirala darila in obisk, kjer je sestram tudi zapela.

»Zelo so bile vesele, presenečene in res, ko sem se vozila domov z Jesenic v Brežice, sem bila malo utrujena, a hkrati izpolnjena, ker sem nekomu polepšala dan. In se jim zahvalila v imenu vseh nas za vse, kar počno. Tokrat jih je bilo le 22. A naša nepremagljiva zahvala je namenjena vsem. Pozabljamo na malega človeka, medtem ko smo preobremnjeni z gledanjem na svojo rit. HVALA!« je odkritosrčno zapisala Rebeka.

Ekipa Nepremagljiva.si. (Foto: Facebook / Rebeka Dremelj)

Sicer pa Rebeka te dni praznuje prvo obletnico svojega spletnega mesta Nepremagljiva.si, ki ga vodi skupaj z novinarko Andrejo Freyer; po Rebekinih besedah je v enem letu doseglo več kot milijon ogledov!

»Spletno mesto želimo razširiti tudi na nepremagljivo fundacijo, da bomo lahko pomagale tudi finančno, to je naša prioriteta, ki jo vneto razvijamo,« je povedala Rebeka. »Verjamemo v ta projekt, verjamemo, da ena drugi lahko damo zelo veliko. Skupaj smo res nepremagljive!«

Deli na omrežjih