20.2 C
Ljubljana
24. julija, 2024

Ni človeka, ki ji ne bi privoščil: Gloria Kotnik piše filmsko zgodbo!

Deli na omrežjih

Gloria Kotnik, deskarka na snegu, je srca javnosti osvojila februarja na olimpijskih igrah v Pekingu, ko je nepričakovano osvojila bronasto medaljo; čustveni posnetki in njena zgodba so ganili ves svet. Včeraj pa je borbeni športnici uspel še en velik korak: prvič je stopila na stopničke svetovnega pokala, in to kar na najvišjo! Čestitke!

(Foto: Televizija Slovenija/zajem zaslona)

Na tekmi paralelnega veleslaloma v Cortini d’Ampezzo je prepričljivo zmagala. “Neverjetno. Tako dolgo sem čakala na to, zdaj se je vse sestavilo, res je super,” je dejala takoj po tekmi in dodala, da je zelo motivirana za nadaljevanje sezone in se veselim naslednjih tekem.

Slovensko himno na zmagovalnem odru je doživljala zelo čustveno.

(Foto: Televizija Slovenija/zajem zaslona)

Kot smo pisali, je Gloria pred časom zaradi izgorelosti nehala tekmovati, potem je zanosila in rodila sina Maja. Lani decembra se je vrnila na tekme svetovnega pokala, priložnost za nastop na olimpijskih igrah pa je dobila po naključju: potem ko se je ena od tekmovalk odrekla nastopu zaradi pravil v zvezi s covidom, je kvoto dobila Slovenija …

Lepa Velenjčanka po vseh težavah zdaj žanje sadove svojega truda in ni človeka, ki ji ne bi privoščil. Še posebej vesela zanjo pa sta njen partner Željko Stevič in mali Maj, ki že osvaja prve deskarske veščine.

Maj (Foto: Facebook/Željko Stević)

 

 

 

Deli na omrežjih