11.2 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Nora predstava košarkarjev in čudežnega Luke Dončiča! Poglejte odzive po zgodovinski uvrstitvi na OI!

Deli na omrežjih

Neverjetno, kakšne športnike imamo! Slovenski košarkarji, evropski prvaki, so si izpolnili dolgoletne sanje: prvič bodo tekmovali na olimpijskih igrah! Pa ne le to, s takšno igro, kot so jo prikazali včeraj na odločilni tekmi z Litvo – in to pred več kot 11.000 litovskimi gledalci v dvorani –, bodo morda čisto zares osvojili medaljo!

Kot je posrečeno zaobjel eden od uporabnikov MMC RTV SLO: »Ma ljudje božji, svet ima srečo, da nas je samo dva miljona …«

»Tako ponosna!!!!!!! Čestitke!« je na Instagramu objavila Mirjam Poterbin, lepa mati Luke Dončića, ki je skupaj s svojo mamo Mileno Poterbin spremljala tekmo na licu mesta.

Luka Dončić z mamo Mirjam Poterbin in babico Mileno Poterbin. (Foto: Instagram / Mirjam Poterbin)

Košarkarska zveza Slovenije je pisala kar z velikim črkami, torej kričala: »JAAAAAAAAAAA!!!! PIŠE SE ZGODOVINA!!!! SLOVENIJA JE NA OLIMPIJSKIH IGRAH! Na krilih neverjetnega Luke Dončiča, ki je s trojnim dvojčkom popeljal Slovenijo do zgodovinskih, prvih olimpijskih igrah!!! ČESTITKE VSEM IGRALCEM IN ŠTABU TER SEVEDA NAJBOLJŠIM NAVIJAČEM NA SVETU!!!«

Impresivna statistika. (Foto: Facebook / Košarkarska zveza Slovenije)

»SLOVENIJA DO TOKIA!! Najraje bi objavila svojo fotografijo z vsemi, pa sem ujela ‘le’ Dončića in Prepeliča,« pa se je na družbenih omrežjih pošalila priljubljena pevka Nika Zorjan. »V Tokio pa potujete vsi in vsi ste zaslužni za to. Bravo SLOVENIJA! Noro ponosna, da sem bila majhen delček vaše poti na olimpijske igre,« je pripisala Nika, ki je na pripravljalni tekmi v Stožicah zapela slovensko himno.

Nika Zorjan s superzvezdnikom Luko Dončićem (Foto: Facebook / Nika Zorjan)

Deli na omrežjih