10.9 C
Ljubljana
24. maja, 2024

Primož Roglič olimpijsko zlato posveča »L + L«, ki sta v devetih nebesih! Vsem nam pa sporoča …

Deli na omrežjih

Novookronani olimpijski prvak Primož Roglič, ki je po vsej smoli, ki ga je zasula to poletje, včeraj deklasiral tekmece na kronometru v Tokiu, se je po velikem triumfu oglasil tudi na družbenih omrežjih.

Ob zgovorni fotografiji je sporočil: »Ne prenehajte verjeti.« In dodal: »Za L+L 🥇.« Ter ključnik #hvala. Kako tipično zanj!

Olimpijski prvak! (Foto: Facebook / Primož Roglič)

»L + L« sta seveda Primoževa najdražja, partnerica Lora Klinc in dveletni sin Lev, ki sta njegovo spektakularno vožnjo na čas spremljala po televiziji. Kot je srečna Lora povedala za Odmeve na TVS, ga Lev najprej sploh ni prepoznal, ker ni bil v rumenem dresu, sama pa je zaradi živčnosti šla čistit kopalnico, a se je seveda kmalu vrnila pred ekran …

Lora Klinc (Foto: posnetek zaslona)

»Uživam privilegij tega, da na nek način lahko tudi trpim zraven, ker brez težkih stvari ni lepih stvari in te potem še bolj cenimo,« je dejala Lora.

»To je res velika zgodba. Primož je tako ali tako talentiran za to, da piše velike zgodbe, ki sežejo ljudem globoko v srce, in ta se bo zagotovo zapisala,« pa je dejal Martin Hvastija, nekdanji kolesar in strokovni komentator na TVS.

Deli na omrežjih