26.7 C
Ljubljana
22. julija, 2024

Saša Einsiedler ljudem pomaga shujšati s hipnozo: »Z vztrajnostjo se zgodi preobrat«

Deli na omrežjih

Nekdanja pevka in TV-voditeljica Saša Einsiedler se že več let ukvarja s treningi javnega nastopanja, zanimajo pa jo tudi številne druge stvari, zato se nenehno izobražuje.

Tako se je eno leto šolala pri britanski hipnoterapevtki Marisi Peer, novo znanje pa ji je zelo pomagalo pri zdravljenju raka, ki ga je uspešno premagala. Ob tem je želela telesu pomagati tudi z zdravo hrano; ugotovila je, zakaj preveč in narobe jemo, predvsem pa, da si pri hujšanju lahko pomagamo s hipnozo.

»Po uvodnem pogovoru in predavanjih, kjer razložim, kako deluje naš um, vsakemu pošljem posnetek s hipnozo, ki ga je treba poslušati vsak dan dvajset minut, tri tedne. Že samo s tem je mogoče narediti nekaj ključnih in zelo pomembnih korakov v smer vitkosti,« je povedala za revijo Jana. »Naenkrat ne razmišljaš več o dietah in hujšanju in se začneš dobro počutiti v svojem telesu, kilogrami kar kopnijo. Na začetku se um seveda upira, ker ljubi navade, ampak z vztrajnostjo se zgodi preobrat.«

Sicer pa bo Saša 1. februarja ob 20. uri na svojem FB profilu imela ‘webinar’ na temo hujšanja s hipnozo, »kjer bom malo več povedala o tem, kako to deluje, pa eno krajšo hipnozo bom naredila«.

Deli na omrežjih