18.2 C
Ljubljana
24. junija, 2024

Vabljeni na dobrodelni koncert v Vranskem: »Skupaj lahko pomagamo!«

Deli na omrežjih

Jutri, v soboto, bo v Športni dvorani Vransko potekal dobrodelni koncert »Skupaj lahko pomagamo!«, ki ga pripravljata medijska hiša Nova24TV in Slovenska karitas.

Zbrana sredstva bodo namenjena tistim, ki v zimskem času zaradi podražitev ogrevanja potrebujejo pomoč.

»V zadnjih mesecih nas je namreč mnogokrat dosegel glas obupa, glas nesreče, tihi krik vzhajajoče revščine. Težko nam je in vemo, da smo zmožni ponuditi prepotrebno pomoč. Z vašo pomočjo in v soorganizaciji s Slovensko karitas bomo z zbranim denarjem pomagali najranljivejšim – tistim, ki so zaradi draginje in spremenjenih družbenih razmer v najhladnejšem delu leta najbolj prizadeti. Pomagali jim bomo, da jim bo to zimo toplo. Vaš prispevek bo tako nekomu narisal nasmeh na obraz,« so sporočili z Nove24TV.

Cena vstopnice dobrodelnega koncerta znaša 20 evrov. Kupnino lahko nakažete na račun SI56 0430 2000 3071 586 (pri plačilu morate obvezno napisati VSTOPNICA in vaš priimek). Vstopnice bodo pošiljali po pošti na naslov plačnika kupnine, lahko pa jih tudi osebno prevzamete na dan koncerta. Več informacij na elektronski pošti [email protected] ali telefonu 080 34 77. Nakup vstopnic bo možen tudi na kraju koncerta.

Donirate lahko tudi prek SMS-sporočila, ki ga pošljete na številko 1919, in sicer z eno izmed ključnih besed: TOPLINA5 (s tem donirate 5 evrov) ali TOPLINA10 (10 evrov).

 

Deli na omrežjih