18.2 C
Ljubljana
24. junija, 2024

(VIDEO) To morate videti: Anže Logar je zaigral na violončelo!

Deli na omrežjih

Potem ko je poslanka Eva Irgl razkrila, da njen prijatelj Anže Logar prihaja iz umetniške družine in da igra violončelo (»Res bi si ga želela kdaj slišati, kako igra«), je kandidat za predsednika Republike Slovenije sprejel izziv in s svojim priljubljenim instrumentom stopil pred kamere in pokazal svoje znanje.

(Foto: Facebook/zajem zaslona)

V pogovoru za Metropolitan (posnetek si lahko ogledate spodaj) je tudi odgovoril na nekaj vprašanj o zasebnem življenju. Med drugim je dejal, da so bili v študentskih časih najbolj nori »road tripi«, ko so vsake poletne počitnice kupili star, razpadel avto, ga za mali denar obnovili, potem pa šli potovat po Evropi. Njegova zvezdniška simpatija je bila Jennifer Aniston, po televiziji pa se najbolj se zatopi v snooker, čeprav rad gleda tudi borilne veščine in nogomet. Ljudje bi bili presenečeni, če bi vedeli, da se zna več šaliti, je dejal.

(Foto: Facebook/zajem zaslona)

In zakaj se je odločil za iganje violončela? »Ton, globina in barva tega zvoka so mi strašno všeč. in ko je oče poslušal tiste long play plošče, sem si rekel, to želim igrati,« je odgovoril.

Deli na omrežjih