10.9 C
Ljubljana
24. maja, 2024

Zunanji minister Anže Logar je zavihal rokave in pomagal postavljati plakate!

Deli na omrežjih

»Včeraj smo bili z ekipo že aktivni v Šentjoštu, Brezjah in Dobrovi!« je ob delovnih fotografijah, ki jih je objavil na Facebooku, pripisal zunanji minister Anže Logar in pripisal ključnik #Za4Leta.

Plakatiranje (Foto: Facebook/Anže Logar)

Med komentarji je veliko želja »Srečno!«, številni so prepričani, da »odličen minister dr. Anže Logar mora vsekakor nadaljevati svoje delo ministra za zunanje zadeve«.

Minister je nedavno, ob 2. obletnici zaprisege v državnem zboru, objavil blog, v katerem je zajel svoje aktivnosti v tem obdobju, ki jih je bilo res ogromno. Med drugim je zapisal:

»Minilo je, kot bi trenil. Pravijo mi, da imam precej več sivih las. No, pa saj ni čudno. Obdobje, v katerem sem prevzel zunanjo politiko Slovenije, res ni bilo obdobje, ki bi mi ga lahko zavidali. Pravi stampedo dogodkov, ti pa usklajuj vse to …«

Plakatiranje (Foto: Facebook/Anže Logar)

Med drugim je navedel nekaj impresivnih številk: »V dveh letih smo izvedli 110 bilateranlih obiskov: 66-krat sem obiskal tuje prestolnice, 44-krat pa so tuji ministri prišli v Ljubljano. Poleg tega sem potoval še na 49 srečanj, ki so povezana z delovanjem EU. Skupaj torej 159 obiskov.«

Deli na omrežjih