19.4 C
Ljubljana
23. junija, 2024

Katarina Braniselj: »To ni stvar, na katero bi bil človek ponosen, a tako pač živim«

Deli na omrežjih

Katarina Braniselj, voditeljica na Planet TV, je ena od tistih, ki ne znajo »delati nič« in so ves čas aktivni. Med drugim je športna navdušenka, veliko predvsem kolesari in teče.

»En kup ljudi mi je že reklo, da pred čem bežim ali pa da ne znam biti sama s sabo. Mogoče tudi, dopuščam to možnost, ampak – jaz sem veliko sama s sabo, na aktivne načine. Po desetih minutah sedenja na balkonu in pitja kave je meni tega nedelanja preprosto dovolj,« se je Katarina razgovorila na Instagramu.

(Foto: Instagram/Katarina Braniselj)

»Vrhunec ‘delanja nič’ je pri meni branje knjig; zdi se mi, da takrat nič ne delam,« je dejala. Ko ima čas, pravi, ga vedno z nečim zapolni, če ne drugega, peče piškote. »Danes sem razmišljala, da bom naredila proteinski rižev narastek – in potem sem si rekla, ne, poskusi delat nič; ni dobro,« je zmajala z glavo.

Prepričana je, da je veliko ljudi, ki funkcionirajo na ta način. »To ni stvar, na katero bi bil človek res lahko ponosen, včasih je verjetno res dobro, da se ‘orng’ spočiješ,« je še dodala. »Ampak, ni pa niti za grajati. Saj se ne poskušam na ta način kakor koli dokazovati, samo pač tako živim.«

(Foto: Instagram Story/Katarina Braniselj)

 

Deli na omrežjih