22.1 C
Ljubljana
20. maja, 2024

Ana Soklič je ob gledanju »Friends: The Reunion« ostala brez besed. Uganete, zakaj?

Deli na omrežjih

Ana Soklič, ki je letos Slovenijo predstavljala na tekmovanju za Pesem Evrovizije s skladbo »Amen«, je včeraj gledala posebno epizodo kultne serije Prijatelji z naslovom »Friends: The Reunion« in v nekem trenutku osupnila. Od sreče!

»Ko te nič hudega sluteč na nedeljsko deževno popoldne ob gledanju Friends Reunion (2021) spreleti, da se ji v sceni, kjer Phoebe (Lisa Kudrow) v njihovem Central Parku igra komad Smelly cat, pridruži isti choir, isti zbor, kot ga imaš ti pri svojem avtorskem komadu z naslovom Amen! …« je objavila na Facebooku in dodala ključnike #Amenitis, #stillfindithardtobelieve, #allthatreallycounts, #allthatwillstay in pripis, da nekako ne najde pravih emojijev za to, kar občuti.

Pri Anini gospelovski skladbi Amen je sodeloval zbor, ki ga je producent Žiga Pirnat oblikoval okoli Doriana Holleyja, spremljevalnega pevca Michaela Jacksona, in sicer z enimi najbolj iskanimi pevci v Hollywoodu ta hip, je februarja poročal MMC RTV SLO. In ta zbor je nastopil v eni najbolj »in« hollywoodskih produkcij v zadnjem času. Ni čudno, da je Ana v sedmih nebesih!

Deli na omrežjih