26.7 C
Ljubljana
22. julija, 2024

Natalija Verboten iskreno o svojih lepotnih popravkih: »Vsake pol leta …«

Deli na omrežjih

Priljubljena pevka in podjetnica Natalija Verboten si je pred leti privoščila lepotni poseg, ki ga ni skrivala pred javnostjo. Takrat je dejala, da še kakšne lepotne operacije ne izključuje.

»Če bi na sebi videla kaj, kar bi si želela spremeniti, bi se za to tudi odločila, vendar za zdaj te potrebe nimam. Če jo bom kdaj imela, se bo tako ali tako videlo, zato ne vidim smisla v tem, da bi to skrivala, saj lahko vsak primerja staro in novo sliko. Slika vse pove,« je leta 2013 povedala za Žurnal24.si.

Natalija, ki je prava lepotica, je zdaj razkrila, v čem je skrivnost njenega mladostnega videza.

Z dr. Sinišo Glumičićem (Foto: Facebook/Natalija Verboten)

»Pred 9 leti mi je dr. Siniša Glumičić odstranil podočnjake z lasersko operacijo brez reza v kožo, kar pomeni, da ni nobenih vidnih sledi operacije. Pred tem sem pri svojih takrat 34-tih letih zaradi ‘vrečk pod očmi’ nenehno izgledala utrujena, tudi, ko sem bila spočita, naspana,« je zapisala na Facebooku in poudarila, da ji je po številnih razgovorih z estetskimi kirurgi le dr. Glumičić predlagal laserski poseg, po katerem je odstranitev podočnjakov trajna. Poseg je bil neboleč, okrevanje pa hitro, je dodala.

»Razlika je precejšnja, obraz ni spremenjen, je pa dobil nazaj svežino, ki mi jo dr. Glumičić na vsake pol leta dopolni še z nežno botox terapijo okoli oči. Res je vrhunski strokovnjak, z vrhunsko ekipo in ambientom, poleg tega pa še zelo topel in ljubezniv človek,« je pohvalila priznanega lepotnega kirurga, ki ima svojo kliniko v Zagrebu.

Deli na omrežjih