15.2 C
Ljubljana
21. maja, 2024

Prva dama slovenske zabavne glasbe Helena Blagne uresničuje svojo dolgoletno željo!

Deli na omrežjih

O tem je sicer razmišljala že nekaj časa, vednar je markantna diva Helena Blagne prav v tem čudnem času, zaznamovanem s koronaepidemijo, zgodbo zaokrožila. Odpira namreč svojo elitno glasbeno šolo, kjer bo tudi sama poučevala!

Helena Blagne ima ambiciozne načrte. (Foto: YouTube / zajem zaslona)

»Že pet, šest let se odločam, pa nikoli nisem našla časa,« je pojasnila in dodala, da je pred dvema letoma imela že vse pripravljeno. »Sem šla že z reklamo ven, ampak potem mi je na hitro ‘padla’ predstava Menopavza … In tisto leto sem imela čez 200, 250 nastopov, koncertov, nemogoče je ob takšnem tempu začeti tak projekt, kot je poučevanje petja. Ker to je resna stvar.«

Zdaj, pravi, ureja spletno stran, kjer bodo na voljo vse potrebne informacije. »Potem bom naredila selekcijo, ker želim, da iz moje šole izide mogoče neka nova zvezda, če lahko tako rečem,« je razkrila v TV-oddaji Zajtrk PR’ Andreji (Vaš kanal).

Seveda tudi ona, tako kot mnogi glasbeniki, pogreša nastope v živo. Toda tudi to bo še prišlo, pomembno je, da si pogumen na svoji poti in da delaš, kar te veseli, je prepričana optimistična prva dama slovenske glasbe.

Deli na omrežjih