24.5 C
Ljubljana
20. maja, 2024

Rebeka Dremelj flegmatično: »Vampek gor ali dol, vam rečem!«

Deli na omrežjih

Pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je z včerajšnjo objavo na družbenih omrežjih požela veliko odobravanja. Ob svoji neobdelani fotografiji v kopalkah je namreč iskreno zapisala:

»Mi je rekla prijateljica – imam jaz eno tako aplikacijo, kjer se lahko shujšaš. Vem. Tudi jaz jo imam. In tudi uporabljena je že bila! Ampak zdaj je nočem!!! Hej!!! To sem jaz. Malo vampkasta, ker sem preveč lepo papcala in pila in se preveč veselila! Ne smem reči, da sem zadovoljna sama s sabo, ker nisem, in se ne počutim ok, ampak mi je pa, če zamižim na eno oko, prav fajn. Fino sem jedla, fino sem pila, otroci so nasmejani, mož je zadovoljen, vse je tako, kot mora biti. Vampek gor ali dol, vam rečem!!!«

Vampek gor ali dol! (Foto: Facebook/Rebeka Dremelj)

V nadaljevanju je zapisala, da tako ali tako prihaja september in z njim veliko »sekirancije«, pri čemer je zagotovo imela v mislih delovne izzive, prav tako pa sledijo tudi telovadba, paleo dieta in še kaj.

»… in bo spet vse na mestu. Zdaj je pa tako, kot je. Pa kaj naj. To sem jaz. Zadovoljna, zdrava in srečna. V ogledalo pa se pač malo manj gledam v celoti!« je šaljivo zaključila.

Deli na omrežjih