15.2 C
Ljubljana
21. maja, 2024

Ime, kdo bo vodil nov kviz na Nova24TV, je znano! Uganete, kdo bo voditelj, ki je zelo znana medijska osebnost?

Deli na omrežjih

V sredo, 14. aprila, se začnejo spletne kvalifikacije za udeležbo na kvizu z naslovom »Slovenija, moja država«. Ta dan se bo namreč ob 17. uri odprla tekmovalna spletna stran televizije Nova24TV. Kvalifikacije bodo trajale do 30. aprila. Nato se začne zares.

Javnost predvsem zanima, kdo bo voditelj ali voditeljica kviza v studiu Nova24TV. Direktor mlade in perspektivne zasebne televizije Boris Tomašič je še skrivnosten. Povedal je le to, da je zanimanje za vodenje preseglo vsa pričakovanja. Nekatere so povabili, drugi so se ponudili sami. Obetalo se je celo veliko presenečenje v obliki prestopa iz ene od slovenskih televizij na Nova24TV.

Boris Tomašič pravi, da bo voditelj vrhunska medijska in igralska oseba. (Foto: Nova24TV)

Za zdaj se je po hodnikih televizije (ki ima sedež za Bežigradom v Ljubljani, največji od treh studiov ima največjo videosteno v Sloveniji) šepetalo o treh ljudeh.

Prvi je moški, prekaljen maček in vrhunski medijski človek. Po izvornem poklicu je igralec, prav on bo tisti, ki bo vodil nov kviz. Dokler ni moral oditi, je delal za nacionalno televizijo. Ime bo razkrito v prihodnjih dneh.

Drugi dve sta bili kandidatki, obe prikupni blondinki in izkušeni televizijki. Ena od njiju je željo po vodenju kviza izrazila prek posrednika. Sporočila je, da bi v primeru vodenja kviza prestopila na Nova24TV.

Nova24Tv očitno postaja privlačna za znane medijske zvezdnike.

Deli na omrežjih