13.7 C
Ljubljana
16. junija, 2024

Stevo Pavlovič: Nepričakovano je naš poklic med epidemijo postal najbolj popularen na svetu

Deli na omrežjih

Znani ljubljanski frizer Stevo Pavlovič, ki v svoji Frizerski hiši Stevo ponuja vrhunske frizerske storitve in izobraževanje, je za revijo Demokracija povedal, da ima zanj koronakriza tudi pozitivno plat. Poleg tega, da se je v času ‘lockdowna’ lahko bolj posvetil svoji družini, se je namreč izkazalo, da je povpraševanje po frizerskih storitvah izjemno veliko.

“Nepričakovano je naš poklic postal najbolj popularen na svetu, vsi so izpostavljali, da po koncu ‘lockdowna’ gredo najprej k frizerju. Tako je naš poklic potrdil svoj visoki družbeni status,” pravi Stevo.

Stevo Pavlovič s svojimi frizerskimi kreacijami navdušuje tudi v tujini. (Foto: osebni arhiv Steva Pavloviča)

“Vesel sem, da sem popolnoma zdrav, da lahko normalno delam v salonu po 10 ur na dan. Skrbi nimam več. Dovolj sem izkušen, da vem, da se bodo ljudje vedno strigli in barvali, da je to posel, ki ne bo zamrl.”

Zdaj se precej posveča tudi izobraževanju, saj meni, da je prav, da prenaša svoje znanje naprej, to pa ga tudi izpolnjuje in daje širši smisel njegovemu delu.

“Klišejsko se sliši, da bi spet vse ponovil! Mogoče bi pa le vzporedno študiral zgodovino, ki je še vedno moja ljubezen, v posel pa ne bi več šel brez menežerskega izobraževanja,” je še dejal.

Deli na omrežjih