21.7 C
Ljubljana
27. maja, 2024

Patricio Pangeršič so na Jamajki zasipali s komplimenti za dobro postavo, v Sloveniji to pogreša

Deli na omrežjih

Patricia Pangeršič, osebna trenerka in spletna vplivnica, ki je lani osvojila naziv »femme fatale«, se je s svojim partnerjem nedavno vrnila z dopusta na Jamajki. Tam je opazila, da je odnos do žensk z dobro postavo čisto drugačen kot v Sloveniji.

»Čisto vsak dan, ko sva se sprehajala, ko sva bila na bazenu, ko sva šla zvečer na večerjo, me je ustavila oziroma pokomentirala – glasno – vsaj ena ženska. Pa sem še premalo rekla, vsak dan jih je bilo več. Predvsem na način ‘Vau, kakšna lepa obleka’, ‘Videti si čudovito’. Na bazenu sta me dve temnopolti ustavili in sta se začeli hecati, ‘f**k, koliko počepov je za tole potrebnih’,« je Patricia razkrila na Instagramu. »Njim ni težko pohvaliti ženske, ki dobro izgleda. Dobesedno zaderejo se za tabo, če si jim všeč,« je nadaljevala in dodala, da sama temu lahko samo zaploska.

(Foto: Instagram Story/Patricia Pangeršič)

Ker v Sloveniji, ugotavlja, je popolnoma drugače, »velika večina, ko vidi žensko z dobro postavo, reče, eh, to se je na fotki tako naštimala, da dobro izgleda«. »A je res tako težko pohvaliti nekoga, za katerega vidimo, da se trudi, da zdravo je in da trenira? Zakaj moramo vedno iskati neka opravičila oziroma neke vzroke … da tako on sploh ne izgleda, ampak so za to kriva poza in oblačila in ne vem, kaj vse?«

»Dajmo to spremeniti. Dajmo pohvaliti nekoga, če se vidi, da se za nekaj trudi. Če bomo to spremenili, smo zmagali,« je še pozvala.

Deli na omrežjih